Metal juletræ til fyrfadslys

kr. 1.249,00

Der er ca to ugers leveringstid på denne vare.

Materiale Metal
Farve Transparent
Højde 160
Bredde 62
Længde 62
Vægt (kg) 6,14
Tilføj ønskelisten
Tilføj ønskelisten

Beskrivelse

Metal juletræ til fyrfadslys

Metal juletræ til fyrfadslys er et nyt og spændende form for juletræ.

Nu er træet endelig her hvor du kan sætte alt det julepynt på du har lyst til.

Kugler i de farve du vil have, stjerner, glimmer, engle og meget andet.

Juletræet egner sig også godt til mindehøjtideligheder så som Thanksgiving, Kyndelmisse gudstjenester i kirken eller andre lysmesser.

Materiale Metal
Farve Transparent
Højde 160
Bredde 62
Længde 62
Vægt (kg) 6,14

Juletræets kristne betydning

Juletræet sættes ind i hjemmet for at fejre, at Livets træ blev født julenat. Jesus Kristus er Livets træ i vores verden. Det evige liv er frugten fra Livets træ i Eden og fra Jesus Kristus i vores verden. Gaverne under træet symboliserer frugten fra Livets træ.

Et juletræ er et grantræ, som i juletiden placeres indendørs og pyntes med julestjerne, julehjerter og anden juletræspynt.

I Danmark bruger de fleste nordmannsgran til juletræer. Rødgran var det almindelige indtil for 20 år siden. Nogle juletræer er af plast og kan skilles ad og opbevares til året efter.

I Danmark placeres sædvanligvis en stjerne i toppen af træet. For de kristne er det til minde om betlehemsstjernen. I engelsktalende lande erstattes den ofte af en engel, der symboliserer englene i Betlehem ved Jesu fødsel.

Hvad er kyndelmisse:

Kyndelmisse er en fordanskning af det latinske Missa Candelarum, som betyder lysmesse eller lysgudstjeneste. Festen blev også kaldt Marias Renselsesdag til minde om, at Jomfru Maria 40 dage efter fødslen vendte tilbage til templet for at blive renset og genoptaget i fællesskabet.

 

Hvad betyder det at tænde et lys i kirken?
Det at tænde et lys i kirken og sætte sig ned – enten i stille bøn eller i eftertænksomhed – er en tradition fra den tidligste kristendom. Anledningen kan enten være glæde, sorg, taknemmelighed bekymring eller andet, der fylder ens bevidsthed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metal juletræ til fyrfadslys”